Florian de Vos

Even voorstellen, ik ben Florian de Vos, 21 jaar, geboren en getogen in Amersfoort en sinds september 2014 student in Groningen. Aan de Hanzehogeschool studeer ik Human Resource Management en momenteel zit ik in het derde jaar van mijn studie. In het tweede halfjaar daarvan loop ik stage bij HR Huis.

Naast de tijd die ik aan school besteed, ben ik veel bezig met de studentenvereniging waarvan ik lid ben. Bij deze studentenvereniging, genaamd Ad Tempus Vitae, ben ik actief in verschillende commissies en woon ik de wekelijkse bijeenkomsten bij.

Na een halfjaar stage te hebben gelopen bij MF Uitzendbureau ben ik in de zomerperiode als junior intercedent daar werkzaam geweest en mij bezig gehouden met het werven, selecteren en uitzenden van uitzendkrachten. Hierbij was het werk vooral gericht op de subjectieve aspecten van een werknemer, terwijl het bij het werk bij HR Huis vooral gericht zal zijn op de feiten. Het bijdragen aan de ontwikkeling van dit dynamische bedrijf is een mooie uitdaging en mogelijkheid om HR Huis en die ik met beide handen wilde aanpakken en waar ik enorm naar uit kijk! Het is een erg interessant en breed werkveld waarbij er veel verschillende aspecten van het HR-vak naar voren komen.

Op mijn Linkedin kun je meer informatie over mij vinden.

Linkedin Sander Huisinga

Florian de Vos