Marc Meijboom

Geboren in het westen en getogen in het noorden van Groningen, maakt dat ik al veel verschillende perspectieven in mijn leven heb gezien. Binnen het HR Huis ben ik op zoek naar deze nieuwe perspectieven om mijzelf binnen het HRM vak verder te ontwikkelen.

In mijn loopbaan  heb ik al vele paden bewandeld. Onderwijsassistent, Bio-informatica en uiteindelijk Human Resource Management. De laatste opleiding past volledig bij mij. Voordat ik werkzaam werd bij HR Huis, ben ik werkzaam geweest in de verzuimbranche. Hier heb ik nu ruim één jaar ervaring in.

Binnen mijn studie participeer ik in het honoursprogramma. Dit is een excellentieprogramma waarmee studenten de mogelijkheid krijgen om vroegtijdig HR projecten op te pakken. Zo heb ik inmiddels meegedaan met een arbeidsmarktonderzoek binnen de provincie Groningen en heb ik een sollicitatietraining verzorgt aan het Noorderpoort voor MBO studenten.

Een aantal maanden geleden kwam ik aanraking met HR Analytics. Meteen gegrepen door een nieuwe manier van werken binnen HR, ging ik op zoek naar een uitdagende stage binnen dit gebied. Na een aantal weken kwam ik in aanraking met Sander en nu ben ik werkzaam als stagiaire binnen HR Huis.

Op mijn Linkedin kun je meer informatie over mij vinden.

Linkedin Sander Huisinga